Supper og småretter

Vossakorv og egg i dilldressing

Inspirert av en lignende oppskrift - og det faktum at jeg hadde litt rester av vossakorv igjen fra jul - har jeg laget en liten smårett tilpasset IBS. Retten passer utmerket som en del av...

Egg i form

Denne franske klassikeren, som egentlig heter oeufs en cocotte («uff co-cutt»), er bakt egg i form. Servert med godt, ristet brød eller foccacia passer retten like godt til både en rask lunsj ...

Fersk kjøttsuppe

En god og varm suppe somi tillegg er ganske sunn. Lag gjerne en ekstra stor gryte, så har du til lunsj i morgen også. Ingredienser 550 g svinekjøtt 1 ltrgrønnsakskraft (eller 1 ltr vann + 2 Magg...

Brokkolisuppe

I følge "The Monash UniversityLow FODMAP diet app" er brokkoli lav FODMAP i mindre mengder (47 gram), og moderat FODMAP ved 62 gram. De mener at de fleste med sensitiv mage vil tåle et begrenset in...

Tomatsuppe med kjøttboller

Visste du at tomatsuppe går superkjapt å lage selv? Her har jeg tatt utgangspunkt i én suppe, og presentererto ulike måter å servere den på. Se forøvrig tips helt nederst. 4 porsjoner Ingredien...

Gulrot- og ingefærsuppe

Det er en kjølig årstid og mørke kvelder. Da smaker det ekstra godt med en spicy og fyldig gulrotsuppe med aromatisk smak av ingefær. Her er suppen toppet med laktosefri lettrømme, strimlet gulrot...
Linda Broch

Linda Broch

48, Stavanger

Matentusiast fra Stavanger. Alle oppskriftene i denne bloggen er etter lav FODMAP-prinsippet. FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Dette er tungt fordøyelige karbohydrater som kan gi store utfordringer i en vanlig hverdag for oss med IBS (irritabel tarm). Jeg håper å kunne inspirere andre, og også bli inspirert her inne. Oppskriftene mine skal være såpass enkle at de aller fleste skal kunne lage god mat. Kontakt meg gjerne på epost: lindasfodmap@gmail.com

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits