Søtt bakverk

Kanelboller med bokhvete

Å bake med lav FODMAP-vennlig mel er ikke alltid like lett. Men med litt prøving og feiling kom jeg fram til disse kanelbollene med bl.a bokhvetemel. Søte og fulle av smør og syndefulltgode til en ...

Fransk sjokoladekake

Oppskriften på denne kaken fikk jeg fra Frisk Forlag som på nyåret gir ut Folkets Favoritter hvor Fransk sjokoladekake er én av 100 ulike retter basert på lav FODMAP Ingredienser 100 ...
Linda Broch

Linda Broch

49, Stavanger

Matentusiast fra Stavanger. Alle oppskriftene i denne bloggen er etter lav FODMAP-prinsippet. FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Dette er tungt fordøyelige karbohydrater som kan gi store utfordringer i en vanlig hverdag for oss med IBS (irritabel tarm). Jeg håper å kunne inspirere andre, og også bli inspirert her inne. Oppskriftene mine skal være såpass enkle at de aller fleste skal kunne lage god mat. Kontakt meg gjerne på epost: lindasfodmap@gmail.com

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits