Helvetesuka

Dag7; sett livet i perspektiv

Søndag og siste dag i helvetesuka. Følte at dagens oppgave var litt voldsom. Sette livet i perspektiv... Jeg dempet det litt ned og oppsummerte uka for meg selv. Hva jeg har lært om meg selv og hvo...

Dag6; Indre dialog

Nest siste dag er i positivitetens tegn. Være ekstremt positiv, særlig mot meg selv. Med søvnunderskudd etter gårsdagen ble klokka fort 07.00 før jeg kom til meg selv i morges. Men etter det ...

Dag5; Hvile og restitusjon

Denne fredagen skal jeg lære meg effektive teknikker for hvile og verdien av restitusjon. Helt fra jeg våknet opp etter to timers blund, har jeg vekslet mellom å være våken, opplagt og full av påg...

Dag4; Ut av komfortsonen

Da var dagen kommet der man skal ut av komfortsonen. Det betyr en natt uten søvn, trene to ganger i løpet av dagen, få gjort alt som tidligere er utsatt og ikke bruke sosiale medier. Jeg har tenkt...

Dag3; Tidsstyring

I dag handlet det om tidsstyring, og å lage min egen to do-liste. Det er gammelt nytt - jeg elsker lister, så det hadde jeg allerede. Andre oppgaver var å lære å flytte ting fra to do-lista ov...

Dag2; Modus og fokus

Dagens oppgave har vært å definere mine ulike modus, hva som er mitt optimale fokus i hverdagen. Lære meg å gå inn og ut av ulike modus ved hjelp av visualisering. Klokka klang og opp jeg slett ik...

Dag1; Vaner

Planen i dag var å ha fokus på vaner. Definere hvilke vaner jeg ønsker å ha, hvorfor jeg vil ha dem og lage en strategi for hvordan jeg kan styrke de gode vanene og endre uvanene mine. Jeg ønsker å...

Helvetesuka - mentale forberedelser

"Enhver som påstår å kunne levere varig endring gjennom en bok, et kurs eller et foredrag bør møtes med skepsis."  Tor Levin Hofgaard, psykologspesialist og president i Norsk Psykologforening...

Helvetesuka - beslutningen

Jeg har bestemt meg for å gjennomføre "Helvetesuka". Gjennom hele helgen har jeg lyttet til Erik Bertrand Larssens lydbok flere ganger, i tillegg til "Bli best med mental trening" av samme forfatt...

Er det mulig å bli en bedre utgave av seg selv?

I over 5 år nå har veldig mye av mitt fokus vært rettet mot tilrettelegging av hverdagen for at magen min skal forstyrres minst mulig. Det handler om å spise riktig (som denne bloggen handler mest ...
Linda Broch

Linda Broch

49, Stavanger

Matentusiast fra Stavanger. Alle oppskriftene i denne bloggen er etter lav FODMAP-prinsippet. FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Dette er tungt fordøyelige karbohydrater som kan gi store utfordringer i en vanlig hverdag for oss med IBS (irritabel tarm). Jeg håper å kunne inspirere andre, og også bli inspirert her inne. Oppskriftene mine skal være såpass enkle at de aller fleste skal kunne lage god mat. Kontakt meg gjerne på epost: lindasfodmap@gmail.com

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits