Dag2; Modus og fokus

Dagens oppgave har vært å definere mine ulike modus, hva som er mitt optimale fokus i hverdagen. Lære meg å gå inn og ut av ulike modus ved hjelp av visualisering.

Klokka klang og opp jeg slett ikke sprang. Jeg måtte virkelig fokusere for å komme meg ut av søvnen og inn i modus for morgentrening. Under 5,5 timer effektiv søvn er litt lite. En vanlig uke vil jeg nok heller ikke ha vekkerklokka på så tidlig etter kveldsvakt. Men er det helvetesuke, så er det helvetesuke, så her var det bare å sette beina i gulvet og glede seg til en ny dag.

 

Kom meg da oppi treningstøyet etterhvert og ut av dørene. I bakhodet var det en liten stemme som prøvde å overbevise meg om at en kjapp 3 kilometers tur fikk holde. Men som i går - innen jeg var en kilometer avgårde, var jeg i riktig modus og innstilt på en 5 kilometers tur. Rart med det når man først er i gang og flytter den ene foten foran den andre. Det var litt varmere i dag, rundt 8 grader, og bittelitt regn.

Morgentrening har mange fordeler. Det er for eksempel veldig greit å være ferdig trent for dagen allerede før arbeidsdagen starter. Det gir også en ekstra energi utover dagen. Faktisk kjente jeg allerede på 07.15-bussen til jobb at jeg vel sjelden har følt meg så opplagt og klar for en arbeidsdag mens det fortsatt er mørkt ute! Det var en ordentlig god følelse jeg kjente på rett som det var gjennom hele dagen.

Etter jobb gikk det slag i slag. Middag (laget av rester fra i går) før turen gikk til en husvisning (nei, jeg skal ikke flytte), og videre til personalmøte. Jobben med å skrive referat fra møtet "sparer" jeg til torsdag, da jeg i følge Bertrand og hans metode denne helvetesuka ikke skal sove, men jobbe hele natta. Jeg har brukt litt tid nå i kveld til å legge en plan for hva jeg skal fylle våkenatta med. Foruten litt jobb, blir det å vaske ned kjøkkenet og lage mat. Håper at naboene mine sover godt og derfor ikke vil legge merke til den unormale aktiviteten i et hus hvor det normalt blir tidlig mørkt...

For å kompensere for manglende søvn natt til i dag, velger jeg å legge meg allerede kl 21.15 i kveld. Da er alt lagt klar for i morgen og huset er strøkent.

Følg meg gjerne gjennom uka her

#helvetesuka #modus #fokus #mentaltrening #trening #helse #trivsel #Bertrand #bertrandsmetode

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda Broch

Linda Broch

49, Stavanger

Matentusiast fra Stavanger. Alle oppskriftene i denne bloggen er etter lav FODMAP-prinsippet. FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Dette er tungt fordøyelige karbohydrater som kan gi store utfordringer i en vanlig hverdag for oss med IBS (irritabel tarm). Jeg håper å kunne inspirere andre, og også bli inspirert her inne. Oppskriftene mine skal være såpass enkle at de aller fleste skal kunne lage god mat. Kontakt meg gjerne på epost: lindasfodmap@gmail.com

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits